All for Joomla All for Webmasters
Banner

 

background-left
col-left
col-right
sl1
 

 Краток Историјат за Компанијата

Прекрасната арома и добропрепознатливиот вкус се толку природни по што сме наречени и оригинални - ДАНИВО ДООЕЛ КОЧАНИ !!!
Од сон до реалност, почнавме со извршување на дејноста во далечната 2002 година со продажба на мало и големо, одкуп и преработка на ориз под строгоконтролирани услови со најсофистицирана опрема.
На почетокот работата се извршуваше со едно вработено лице, а денес броиме 23 вработени.

КРАТКО ОБЈАСНУВАНЈЕ НА ДЕЈНОСТА
Се занимаваме со сопствено производтство на ориз, вршиме одкуп и преработка на ориз.
Во склоп на фабриката имаме и паковно оделение, кое што се занимава со пакување на зрнести производи. Се врши пакување на ориз, грав, лека и пченица.
Со големина од 100 грама па се до 50кг
Вршиме дистрибуција со сопствен превоз, лиценцирани дистрибутери под строго контролирани услови.
Исто така покрај производство на ориз нашата фирма се занимава и со производстство на јачмен, пченица, луцерка и свежа висна
освен на македонскиот пазар, ние вршиме и извоз во Србија, Бугарија, Грција, Црна гора и Албанија ...
И за крај квалитетот е репер за досегашното постоење на пазарот.